builderall

Bart Van Cauwenberghe

Belgian Chocolate Ambassador

Smooth Flavours ... Sweet Surrender

Chocolade, een passie gedeeld

Neen, het was geen liefde op het eerste gezicht, chef Bart Van Cauwenberghe en chocolade! Ongelooflijk eigenlijk als je de chef vandaag bezig ziet. Het werd meer dan een passie. Een geur, een textuur, een smaak, zelfs een gesprek….alles kan bij hem een nieuw chocolade idee tot leven brengen.

De verfijnde klassiekers werkt hij graag uit tot de perfectie of geeft hij een moderne twist. Het genot om een praline te proeven moet een unieke ervaring zijn. Smaken van de wereld ondergedompeld in met zorg geselecteerd Belgische Callebaut chocolade van topkwaliteit.

Chocolade smaak designer Bart Van Cauwenberghe kiest voor subtiel verfijnde smaken, mooi uitgebalanceerde aroma’s op basis van echte vruchten, kruiden en pure etherische oliën.  De kunst van de overweldigende bijtsensatie weerspiegelt zijn vakmanschap.

Naast de pralines, maakt chef Bart Van Cauwenberghe ook heel graag chocolade beeldhouwwerken. Zijn inspiratie haalt hij vaak uit de natuur. Geen creaties om op te eten, maar om te bewonderen. Zelfs een geoefend oog weet vaak niet dat hij naar een uniek chocolade stuk kijkt. 

Chocolatier Bart Van Cauwenberghe is sinds 2005 benoemd tot Ambassadeur van de Belgische chocolade en wordt sinds de eerste editie van de Gault Millau voor chocalatier onafgebroken vermeld.

 

 

De Zwarte Vos: 30 jaar vakmanschap

Spannend nieuws! Onze nieuwe website is binnenkort beschikbaar, boordevol informatie over Bart Van Cauwenberghe's chocolade avontuur. Hier vind je niet alleen Bart's inspirerende verhalen, maar ook exclusieve recepten, tips en tricks voor chocoladeliefhebbers, en nog veel meer.

Blijf op de hoogte en ontdek de zoete verrassingen die we voor je in petto hebben.

De eerste winkel Bart Van Cauwenberghe ging open in Casablanca (Marokko) in september 2022, een tweede winkel volgde in het voorjaar van 2023.
In de zomer van 2023 werd de naam van de chocolaterie De Zwarte Vos in Deinze na 30 jaar vervangen door Bart Van Cauwenberghe. Het einde van een tijdperk of toch niet. Eerder een spannend nieuw begin! Er werd geïnvesteerd in een groter en gemoderniseerd nieuw atelier. Want alle pralines worden immers hier in Deinze gemaakt.
 
Chef Bart Van Cauwenberghe denkt dus nog helemaal niet aan stoppen. Wel wil hij meer kunnen inspelen op trends. Ook zijn er nog zoveel ideeën die hij verder wil uitwerken en delen met jullie.
 
We behouden een basis gamma aan pralines en chocolade artikelen. Die zullen nu meer worden aangevuld door tijdelijke of seizoenartikelen. Zo kunnen we beter inspelen op vraag van onze klanten. Ook laat ons dit toe altijd met producten van de beste kwaliteit te werken. Indien mogelijk zoeken wij dit zoveel mogelijk lokaal op.
 
Bij alle nieuwe keuzes die we vandaag maken, kijken we naar de wereld rondom ons die zo veranderd. Het is goed dingen in vraag te stellen, zodat we het morgen nog beter kunnen doen!
 
In de verdere uitbouw van deze website zal een pagina komen met onze soorten pralines en veel informatie over chocolade. Ook willen we jullie een inkijk geven over het productieproces.

Contact België

Onze nieuwe website is nu beschikbaar, maar wordt nog verder uitgebouwd. Voor vragen of informatie kan je het onderstaande formulier gebruiken per land. 

Conceptstore in Deinze:

Bart Van Cauwenberghe 
Dorpsstraat 76 
9800 Deinze  
0456 70 54 59

Openingsuren:
dinsdag tem donderdag: 9u30 tot 12u - 13u30 tot 18u
vrijdag en zaterdag : 9u30 tot 18u
op zondag en maandag gesloten

Contact Maroc

Notre nouveau site web est maintenant disponible, mais il est encore en cours de développement. Pour toute question ou information, veuillez utiliser le formulaire ci-dessous par pays.

Les coordonnées des magasins :

Bart Van Cauwenberghe
Myriades Bouskoura 
Marjane – magasin CM8 
0522 59 02 28

California Mall 
Marjane-magasin C 0016 
0522 50 53 00 – 0667 933 500
Casablanca

Bart Van Cauwenberghe - Dorpsstraat 76 - 9800 Deinze  - 0456 70 54 59 - CULICHOC Bv - BE 0811.040.655 

privacy en GDPR